Након несреће

Додатне полицијске контроле на Ребровачком мосту

  • Извор: АТВ
  • 24.04.2024. 12:40

Саобраћајна несрећа која се прије два дана догодила у бањалучком насељу Ребровац, у којој је смртно настрадао пјешак, још једно је упозорење да се на тој дионици пута требају предузети додатне безбједносне мјере.

Из МУП-а Српске кажу, да се по хитном поступку кренуло у процедуру поправљања стања на тој саобраћајници, постављање стационарног радара као и додатне полицијске контроле.

Бањалучани: На Ребровачком мосту је угрожена безбједност пјешака

Бањалучани: На Ребровачком мосту је угрожена безбједност пјешака

- Тужилац је био на лицу мјеста и вршио увиђај, истрага је у току, тако да ће даља радње показати шта је узрок те саобраћајне незгоде. Док се не инсталира радарски систем, биће појачане активности полиције на тој дионици пута - истакао је Момчило Марић, начелник Сектора полиције Полицијске управе Бањалука.

Пратите нас и путем Вибера

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм