Skandal

Dok odbornici vode grad, Stanivuković sebi pronašao hlad

  • Извор: БањалучкеПриче.нет
  • 22.06.2023. 09:50

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković juče nije prisustvovao sjednici kolegijuma banjalučke Skupštine, što je izazvalo burnu raspravu među odbornicima. A danas je i poznato gdje se nalazi gradonačelnik.

Stanivuković je bez imalo srama i grižnje savjesti sa odabranom ekipom saradnika, Milošem Stanišićem kao i najbližim saradnikom Nebojšom Drinićem, otišao na kraći odmor dok goruća pitanja u gradu i dalje na njega čekaju, piše portal Banajlučke priče.

Podsjećanja radi, Stanivuković sedmicama unazad odgovornost na alarmantnu situaciju u Banjaluci prebacuje na Skupštinu Grada, a nije udostojio da se pojavi na sjednici Kolegijuma koja se uveliko očekivala. 

Umjesto sjednice, Stanivuković sjedi u hladovini...

"Ovako izgleda proces trovanja banjalučke javnosti. Juče smo zakazali sjednicu Kolegijuma, gradonačelnik je juče mogao reći da danas neće prisustvovati, a podsjetiću vas obrisao je sa sve i jednog dokumenta obrađivače i ostao je isključivo on kao predlagač i danas se nije pojavio na sjednici", kazao je juče predsjednik banjalučke Skupštine Ljubo Ninković. 

Пратите нас и путем Вибера