Gradska uprava

Grad Banja Luka i na viberu

  • 30.11.2018. 19:44

Grad Banja Luka pokrenuo je Viber zajednicu kao još jednu platformu za komunikaciju sa građanima.

Ovaj novi kanal komunikacije omogućiće sugrađanima i svim zainteresovanim da značajne i aktuelne informacije za grad prate i putem vibera.

Svjesni da su građani sve više na društvenim mrežama i novim veb platformama, Grad Banja Luka, je spreman da radi na unapređenju komunikacije i odgovara na zahtjeve novih tehnologija.

Uz gradske naloge na fejsbuku i instagramu, sada je pokrenut i ovaj novi kanal komunikacije na viberu kao najčešće korištenoj besplatnoj aplikacija na našem prostoru.

Banja Luka je prva lokalna zajednica u BiH koja je pokrenula viber zajednicu i na taj način omogućila sugrađanima da jednostavno i brzo saznaju sve aktivnosti značajne za život u gradu na Vrbasu.

Viber zajednicu Grada Banja Luka možete pratiti putem linka: https://bit.ly/2U13PpL

Тагови:
  • 20:00 Емисија: Бинго

    Бројчана игра са извлачњем бројева, од 1 до 90 путем бубња, у којој се унапријед утврђује висина фонда добитака и његова расподјела.

  • 20:30 На ивици терена

    На ивици терена

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм