Nova donacija

Klub odbornika SNSD-a donirao namirnice javnoj kuhinji "Mozaik prijateljstva"

  • Извор: АТВ
  • 27.08.2021. 18:53

Izdvajanja iz gradskog budžeta za “Mozaik prijateljstva” trebalo bi da budu veća, stav je odbornika SNSD-a iz banjalučke Skupštine. Kažu, kada dobiju prijedlog rebalansa tražiće povećanje sredstava. Obišli su Javnu kuhinju tog Udruženja i odnijeli prijeko potrebne namirnice.

- Ovo nije prvi put da posjećujemo "Mozaik prijateljstva" i da im donosimo pomoć u vidu hrane. Danas smo donijeli namirnice povrće, ulje, brašno, so i određenu količinu mesnih proizvoda - rekao je Dragoslav Topić, šef Kluba odbornika SNSD-a u Skupštini grada Bajnaluka. 

Svaka pomoć je dobrodošla, kažu u "Mozaiku". Smiljka godinama u tom Udruženju, priprema obroke za one u stanju socijalne potrebe. 

- Mozaik ima oko 1.300 korisnika, svaka donacija nam je jako značajna. Ovim putem se zahvaljujemo Klubu odbornika SNSD-a - kazala je Miljka Sladojević, član Udruženja građana Mozaik prijateljstva.

Javna kuhinja "Mozaika prijateljstva" podijeli oko 500 obroka dnevno, vikednom više od hiljadu. I to nije sve što čine. Organizuju humanitarne turnire, obezbjeđuju novogodišnje paketiće, poklanjaju odjeću.


Тагови: