Враћа се у политику

Ко ће финансирати политички покрет Игора Радојичића?

  • Извор: АТВ
  • 20.03.2024. 19:01

Бивши градоначелник Бањалуке Игор Радојичић поново би у политику.

Прије само годину дана говорио је да у политику неће, али је промијенио мишљење.

Незванично, Радојичић оснива свој политички покрет уз финансијску помоћ Ведрана Јарића, власника компаније Планет Софт. Јарић се јавио на наш позив и обећао да ће дати телефонску изјаву за АТВ.

Након тога, више није одговарао на позиве. Какве планове има, нисмо успјели да питамо ни Радојичића јер се није јављао на телефон.

За Независне новине најавио је повратак у политику. 

- Политика ми не недостаје. Али се вјероватно враћам. Ја бих рекао да идем даље својим путем. Ви сте Независне новине, ја даље могу ићи као независан и самосталан са другим људима који су исто независни и самостални. Ван оквира било којих постојећих партија - рекао је Радојичић.

Радојичић се до сада само оглашавао на друштвеним мрежама. Писао је двосмислене реченице, попут оне „Вријеме је за велико спремање“. Објављивао је и фотографије са Јарићем у чијој компанији је запослен. Прича се да би Радојичић поново могао у трку за градоначелника.

Питали смо актуелног градоначелника Драшка Станивуковића шта о томе мисли, али му питање није било по вољи.  

- Шта ако буде Јеца, шта ако буде Меца, хоће доћи куца. Да сам ја баба Ванга ја бих вама узео карте овдје и предвиђао хоће ли бити онај или овај. Оно што ја вама могу рећи је да планирам да се кандидујем и вјерујем да ћу на том путу имати успјех - сматра Драшко Станивуковић.

Већ дуже се спекулише да би Игор Радојичић поново могао да се врати у политику. Раније се говорило и да Ведран Јарић стоји иза Народног фронта Јелене Тривић. Наводно, та прича није кренула како треба. Како ствари стоје, изгледа да би могао да преусмјери новац у покрет Игора Радојичића.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем

    ‘Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем’ преглед је седмице са пажљиво одабраним актуелним темама, коментарима, саговорницима и занимљивим приступом најважнијим информацијама из земље, региона и свијета.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    Серија: Љубавни залогаји (12+)

  • 20:30 Филм: Влаком према југу (12+)

    '' Филм: Влаком према југу (12+)

  • 22:00 Серија: Насљедници (12+)

    'Серија: Насљедници (12+)

  • 23:00 Серија: Ред Рок (16+) (Р)

    Серија: Ред Рок (16+) (Р)