Srđan Ćutković

Mještani Donjih Kola i dalje bez vode, protesti ako se ne uradi novi cjevovod

  • Извор: СРНА
  • 05.07.2022. 10:50

Predsjednik Savjeta banjalučke mjesne zajednice Donja Kola Srđan Ćutković rekao je Srni da mještani ove mjesne zajednice nemaju vode i očekuju da ona bude sprovedena od Vukliševića do Đukića, a ukoliko se ne krene sa realizacijom opet će organizovati proteste pred Gradskom upravom, dovesti cisterne i blokirati put.

"Ukoliko ne krenu u realizaciju prijedloga što smo dali Gradskoj upravi da se radi novi cjevovod od Vukliševića do Đukića, a to je manja investicija, idemo u proteste opet", rekao je Ćutković.

On je rekao da je stanje alarmantno i da se mještanima dovoze cisterne sa vodom.

"Trebaju nam veće količine vode jer se svaki dan sve više naroda skuplja, zovu za cisterne za vodu, nema narod vode. Mi smo na terenu, radimo svaki dan, dijelimo vodu iz cisterne, raspoređujemo ljudima da budu svi zadovoljni", rekao je Ćutković.

On je rekao da po dvije cisterne vode stižu iz "Vodovoda" i nekoliko cisterni iz Civilne zaštite.

Ćutković je istakao da očekuje poziv gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića i odgovor o prijedlogu o realizaciji vodovoda od Vukliševića do Đukića.

"Još nisam dobio odgovor. Čekam. Nadamo se da će se krenuti u tu realizaciju, ako ne krene opet pravimo proteste pred Gradskom upravom, dovozimo cisterne, blokiramo put, druge nam nema", kaže Ćutković.

On je rekao da je juče u mjesnu zajednicu Donja Kola stiglo pet-šest cisterni vode.

Štab za vanredne situacije grada Banjaluka je u nedjelju, 3. jula, uveo vanrednu situaciju u osam banjalučkih mjesnih zajednica zbog problema sa vodosnabdijevanjem, među kojima su Donja Kola.


Тагови:
  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Бизнис клуб

    'Емисија: Бизнис клуб

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.