Бањалука

Мјештанима Доњих Кола кривична пријава умјесто воде

  • Извор: АТВ
  • 12.02.2024. 14:57

Предсједник Мјесне заједнице Доња Кола Срђан Ћутковић добио је кривичну пријаву након што је на друштвеним мрежама објавио снимак телефонског разговора са директором бањалучког "Водовода" Предрагом Дудуковићем.

Ћутковић је разговор снимио изреволтиран што у поменутој мјесној заједници више дана заредом није било воде.

Како каже, пријаву је добио јер се борио за основне услове за живот.

"Снимак разговора на друштвеним мрежама са директором Водовода очигледно је веће кривично дјело од небројано кривичних пријава које је добила градска администрација због, како се сумња, проневјерених  милиона!!! Без да сам пријетио директору Дудуковићу или слично, добио сам кривичну пријаву од стране њега због објављеног снимка, иако сам га мјесецима, па и у том разговору, молио за основне услове за живот, воду за своје комшије, воду нам пустио није, али је кривичну пријаву одмах поднио, а на основну чега је тужилаштво хитно подигло кривичну пријаву и исту потврдило", рекао је Ћутковић.


Миленко сваке године себи купи новог мерцедеса:

Миленко сваке године себи купи новог мерцедеса: "Човјек снује, Бог одређује"

"На случају људи који су овлаштени да се боре испред своје мјесне заједнице, као што је случај са мном, Тужилаштво тренира строгоћу, а против против оних за које се  сумња да су милионски оштетили град предмети стоје у тужилаштву! Годинама, на све могуће начине покушавамо да дођемо до ВОДЕ", поручује он.

Додаје да им начина за борбу понестаје - проблем водоснабдијевања и даље није ријешен, а љето се ближи.

"Па смо умјесто воде добили кривичну пријаву!!! Предсједници мјесних заједница ће ових дана као чин подршке мени, свом колеги,  заказати прес конференцију и одржати протестни скуп испред Окружног јавног тужилаштва у Бањалуци, а о чему ће медији бити обавијештени!", најавио је предсједник МЗ Доња Кола.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 16:40 Серија: Љубавни залогаји(12+) (Р)

    ’Љубавни залогај’ узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и нови симпатични ситком.

  • 17:00 Серија: Вода у праху (Р) (12+)

    Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 17:50 Емисија: На ивици терена (Р)

    Наши 'златни момци' Андреј Кнежевић и Иван Драгичевић упознаће вас са искуствима играча, њиховим циљевима, жељама, и приближити вам живот великих српских спортиста који су се већ уписали у историју највећих европских клубова.

  • 18:20 Емисија: Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    Емисија: Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем

    ‘Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем’ преглед је седмице са пажљиво одабраним актуелним темама, коментарима, саговорницима и занимљивим приступом најважнијим информацијама из земље, региона и свијета.