Banjaluka

Nakon više od dvije godine na području Banjaluka prestale s radom ARI ambulante

  • Извор: СРНА
  • 14.03.2022. 08:00

Od danas, nakon više od dvije godine, ne rade ambulante za akutne respiratorne infekcije pri Službi porodične medicine, saopšteno je iz banjalučkog Doma zdravlja.

Iz ove zdravstvene ustanove navode da će građani kod kojih se jave simptomi respiratornih infekcija biti pregledani u svojim matičnim ambulantama porodične medicine u kojima su i registrovani.

Iz Doma zdravlja napominju da se prilikom prijema i pregleda moraju poštovati preporučene epidemiološke mjere.

"Kovid ambulanta u naselju Dolac (ambulanta za lica koja su pozitivna na korona virus) radiće od 8.00 do 14.00 časova, svakim radnim danom. Nakon 14.00 časova radnim danima i od 8.00 do 20.00 časova u dane vikenda, ukoliko dođe do pogoršanja zdravstvenog stanja, pacijenti se mogu javiti i obaviti telefonske konsultacije sa dežurnim doktorom na broj telefona 065/215-318", dodaju iz Doma zdravlja.

Poslije 20.00 časova građani usluge mogu dobiti u Službi hitne medicinske pomoći.

Od ponedjeljka, 14. marta, od 7.00 do 20.00 časova, u dvije smjene, biće organizovan rad u ambulantama porodične medicine na Paprikovcu, Starčevici u Ulici Jug Bogdana, Srpskim Toplicama.

Тагови:
  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р)

    ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Бизнис клуб

    '‘Бизнис клуб’ новим концептом приближиће вам економију и пружити вам релевантне актуелности из области економије и привреде, испратити економска кретања и трендове на глобалном нивоу и истражити њихов утицај на раст и развој економије у Српској.