Предсједник Скупштине града

Нинковић: Колегијум сједнице Скупштине града 15. марта

  • Извор: СРНА
  • 12.03.2024. 14:14

Сједница колегијума Скупштине града Бањалука заказана је за петак, 15. марта, рекао је предсједник градског парламента Љубо Нинковић.

Он је прецизирао да је одлука донесена након састанка са шефовима клубова, на приједлог Социјалистичке партије.

"Данас сам послао позив, прије састанка градоначелника (Драшка Станивуковића) са одборницима и шефовима клубова Скупштине града, тако да су његове информације да је потјерао некога и да је натјерао мене да закажем Колегијум, потпуна лаж", тврди Никовић.

На питање да ли ће се тачка о порезу за непокретности наћи на предложеном дневном реду, Нинковић је рекао да се о тој теми може разговарати само онда када то буде у служби и функцији грађана Бањалуке.

Од сутра поново у функцији два пункта за вађење крви у амбулантама два бањалучка насеља

Од сутра поново у функцији два пункта за вађење крви у амбулантама два бањалучка насеља

"То, између осталог, значи изједначавање цијена субвенција за приватне и јавне вртиће, у сваком другом случају да тај порез на непокретности иде на некакве пројекте који ће нам прогутати пет, шест или седам милиона КМ, нисам за то", навео је Нинковић.

Истичући да није против градње и развијање Бањалуке, Нинковић је истакао да се мора знати шта су приоритети.

Он је рекао да су у прегледу до данас достављена 62 материјала.

Градоначелник Бањалуке Драшко Станивуковић одржао је данас састанак са одборницима и шефовима клубова Скупштине града Бањалуке.

Станивуковић би Нинковића под коњску задњицу

Станивуковић би Нинковића под коњску задњицу

Станивуковић је новинарима рекао да Нинковић "неће радити док се не потјера", те да је на овим консултацијама најавио колегијум за петак, 15. марта, у 12.00 часова.

Градоначелник Бањалуке је рекао да ће предложити за дневни ред тачку о приходу од пореза за непокретности и скраћење рока од 90 дана до поновног предлагања ове тачке.

Пратите нас и путем Вибера