Обрачун у Бањалуци

Станивуковић би Нинковића под коњску задњицу

  • Извор: АТВ
  • 11.03.2024. 19:06

Раскрсница код Екватора је нелегална, каже Љубо Нинковић, оптужујући Драшка Станивуковића. Градоначелник одговара да је предсједник Градске скупштине политичка штеточина. И овим се наставља бањалучка сапуница која је одавно прерасла и најневјероватније заплете свих шпанских серија које су овдје могле да се гледају.

Један од главних актера, Нинковић, данас каже да је, по ко зна који пут, потврђено да градоначелник Бањалуке пројекте ради без потребне документације и мимо регулационих планова. 

"Тврдимо да ово није у складу са законом, да је ово нелегално, да ово не може овако да се гради, да не треба мимо прописа, регулационих планова и свих других закона који третирају ову област да се тако гради, ДС је ипак поступио другачије, наставио са изградњом и поред оног упозорења републичког инспектората", каже Љубо Нинковић, предсједник Скупштине града Бањалука.

Закони важе за све а то Станивуковић, изгледа, често заборавља - ово су му поручили Бањалучани окупљени на кружној раскрсници која не престаје да збуњује возаче. 

Станивуковић је, до сада, небројено пута показао да не воли када неко критикује његов рад. Критике са такозваног кружног тока су га, изгледа, посебно погодиле јер је се неко дрзнуо да каже да његова саобраћајна револуција не ваља. Зато је кренуо да вријеђа. Нема шта није изговорио Љуби Нинковићу. 

"Ја питам те политичке штеточине, шта је са главом? Изиграва кловна, политичког мајмуна, који се само пентра по кружним токовима и гледа гдје шта да поруши. И данас је на Екватору, воимја оца и сина", каже градоначелник Бањалуке Драшко Станивуковић. 

А онда је отишао и корак даље, јер се понашао као увријеђено дијете. Има и план након постављања споменика Твртку Котроманићу.

"Једва чекам да ту поставимо статуу коња јер с таквом политиком он може само иза његове задњице да чучне и да прича", поручио је градоначелник Бањалуке Драшко Станивуковић.

Ово није могло да остане без одговора. 

"Мислим да је свима јасно да сам дјечаку узео играчку из руку па се озбиљно расплакао", поручио је Љубо Нинковић.

Мора му се стати на реп, додаје Нинковић који још тражи да институције наставе да раде свој посао, као што је и одузимање дозволе због нелегалног саобраћајног тока јер се оно кружним назвати не може. Судећи према свему што се данас чуло и видјело, може се очекивати да се бањалучка сапуница додатно запетља. Да ли ће се отпетљати до октобарских избора, тешко је процијенити. До тада, гледаност ће сигурно имати.

Пратите нас и путем Вибера

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм