Povoljno

Nova firma za dostavu u Banjaluci

  • Извор: Агенције
  • 23.07.2022. 12:27

Dostava hrane, piće, lijekova, ali i raznih drugih namirnica, već od pojave pandemije uzela je zamah, a sada je, moglo bi se reći na vrhuncu.

Sada je moguće za nekoliko trenutaka sa svega nekoliko klikova na mobilnom telefonu naručiti omiljeni obrok ili namirnice. Ipak, prvo je potrebno odlučiti kojeg dostavljača izbrati, a konkurencija u Banjaluci nije mala.

Upravo zbog toga, dostavljači i proširuju svoju ponudu i usluge, osmišljavaju razne akcije i pogodnosti za korisnike, a mi smo istražili koji dostavljač je najpovoljniji i najbrži u našem gradu.

Cijena

Veliki broj biciklista sa neobičnim ruksacima na leđima, kao i veliki broj brendiranih automobila na ulicama našeg grada potvrđuje da postoji zainteresovanost građana za dostavu hrane i namirnica na željenu lokaciju.

Ta dostava se i naplaćaje, ali cijene se razlikuju od dostavljača do dostavljača.

Naše istraživanje je potvrdilo da je najnoviji dostavljač u gradu na Vrbasu i najpovoljni, a to je “Zapp dostava”.

Ako putem “Zapp” aplikacije naručite obrok iz restorana koji je samo kilometar ili manje udaljen od vaše lokacije cijena dostave je 1,40 KM i to je najjeftinija dostava u gradu.

Za svaki naredni kilometar cijena dostave se uvećava za samo 0,40 KM, što ovu dostavu ponovo postavlja na prvom mjesto.Cijena usluge zavisi od udaljenosti kupca i restorana i kod drugih kompanija koje se bave dostavom u Banjaluci.

Tako “Glovo“ dostavu naplaćuje 1,90 KM, dok će korisnici “Korpe“ uslugu dostave platiti 2 KM.

Stoga, računica je prosta i kaže ovako: ukoliko naručite hranu u vrijednosti 20 maraka, a udaljeni ste manje od kilometar od izabranog restorana, platićete 22 KM u slučaju narudžbe putem “Korpe”, 21,90 KM kod “Glovo-a”, a za istu dostavu putem “Zapp-a” trebaće vam samo 21,40 KM.

Posebne saradnje

Cijena može da zavisi i od posebnih partnerstava ovih kompanija sa pojedinim restoranima. Svaka od ovih aplikacija u svojoj ponudi ima istaknute restorane sa kojima posjeduju posebnu saradnju, a koja se može odnositi na brojne popuste ili besplatnu dostavu.

Što se tiče posebnih saradnji, jedino putem aplikacije “Zapp” moguće je naručiti najbolji roštilj u gradu iz roštiljnice “Obelix”.

Od sada na “Zapp-u” možete naručuti i leskovački roštilj, a cijena dostave je ista bez obzira iz kojeg dijela grada je narudžba i iznosi svega 1,5 KM. Za ćevape se zaista isplati!

Osim toga, putem “Zapp” aplikacije moguće je naručiti i cvijeće iz najpopularnije cvjećare u gradu. Cvjećara “Kamelija” sarađuje samo sa “Zapp” dostavom, pa “Zapp-ovim” dostavljačima nije strano isporučiti ni 101 ružu.Ni tu nije kraj, na “Zapp” aplikaciji moguće je naručiti i parfeme, što ovu dostavu ponovo izdvaja od svih u gradu.

Dostava cijeli dan bilo gdje u graduNaše istraživanje je pokazalo da jedino “Zapp” vrši dostavu na bilo koju lokaciju u gradu. Na primjer, “Korpa” i “Glovo” dostavljaju samo unutar 3-4 km od restorana iz kojeg je poručena dostava.

Dakle, uz “Zapp” dostavu hranu iz Nove Varoši možete poručiti na vrh Starčevice ili iz centra grada da hranu ili namirnice poruči na adresu u Dervišima.Takođe, vremenski uslovi mogu uticati na to hoće li dostava biti isporučena ili ne.

“Zapp” je i na to mislio, te trenutno koriste deset službenih automobila i imaju više od deset radnika koji pokrivaju cijeli grad. Bicikliste drugih dobavljača kiša bi spriječila.

Kako naručiti?

Naručivanje hrane, namirnica, lijekova, pa i cvijeća i parfema putem “Zapp” aplikacije je veoma jednostavno.

Sve što je potrebno je preuzeti aplikaciju na OVOM LINKU, registrovati se, odrediti lokaciju i naručiti dostavu u svega nekoliko klikova.

Тагови:
  • 14:15 Серија: Авиоџије (Р) (12+)

    'Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    'Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Ова занимљива и узбудљива прича прати Дилан, младу дјевојку која своје снове мора да стави по страни и уда се за Барана, који би женидбом са њом прекинуо дугогодишњу крвну освету између њихових породица, Карабеј и Демир.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Наша Српска

    Наша Српска