Obradović: DNS napustilo gotovo čitavo rukovodstvo u Banjaluci

  • 06.12.2020. 14:29

Predsjednik Gradskog odbora DNS-a Banjaluka Borivoj Obradović napustio je danas tu stranku.

"O tome sam usmeno obavijestio i rukovodstvo DNS-a. Danas smo sazvali Predsjedništvo Gradskog odbora DNS-a Banjaluka i nisam samo ja napustio DNS, već gotovo čitavo rukovodstvo", rekao je Obradović za "Nezavisne novine".

Prema njegovim riječima, i ovi što su u stranci ostali, osudili su rad rukovodstva DNS-a na čelu sa predsjednikom stranke Nenadom Nešićem, te "rekli da više neće učestvovati u radu DNS-a, pa čak i ako budu ostajali pasivni članovi".

Kako je potvrdio, DNS je, između ostalih, napustio i Novo Grujić, direktor DEPOT-a.

Upitan kako će djelovati u Gradskoj skupštini Banjaluka, Obradović je istakao da će to dogovarati sa ljudima s kojim je radio sve ove godine.

"U svakom slučaju, biće to u interesu za građane Banjaluke", rekao je Obradović, koji tvrdi da neće biti član stranke koju osniva njegov doskorašnji stranački kolega Darko Banjac, a koji je prošle sedmice istupio iz DNS-a.

(Nezavisne)

Тагови:
  • 16:00 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином (Р)

    Путујте по свијету са Робертом Дацешином, јер ће вам се апетити за путовањем и свим бисерима које оно нуди сигурно повећати.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:40 Серија: Љубавни залогаји(12+) (Р)

    ’Љубавни залогај’ узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и нови симпатични ситком.

  • 17:00 Серија: Насљедници (Р) (12+)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота.

  • 17:50 Емисија: На ивици терена (Р)

    Наши 'златни момци' Андреј Кнежевић и Иван Драгичевић упознаће вас са искуствима играча, њиховим циљевима, жељама, и приближити вам живот великих српских спортиста који су се већ уписали у историју највећих европских клубова.

  • 18:20 Емисија: Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    Емисија: Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)