"Vodovod"

Od večeras redukcije vode u Krminama, Aginom Selu i Rekavicama dva

  • Izvor: Srna
  • 05.08.2022.13:57

Na lokalnom vodovodu Gašića vrelo u banjalučkim mjesnim zajednicama Krmine, Agino Selo i Rekavice dva večeras se uvode redukcije vode zbog enormno povećane potrošnje usljed visoke temperature vazduha, saopšteno je iz "Vodovoda".

Redukcija će trajati večeras od 21.00 čas do 13.00 časova sutra, kako bi vodu dobile mjesne zajednice Ljubačevo, Javorani i Memići.

U banjalučkim mjesnim zajednicama Borkovići i Donja Bistrica jutros je uvedena redukcija u isporuci vode na lokalnom vodovodu "Crno vrelo" zbog enormno povećane potrošnje usljed visoke temperature vazduha.

Redukcija je uvedena jutros u 8.00 časova i traje večeras do 20.00 časova, kako bi vodu dobile više zone ovih mjesnih zajednica, i to zaseoci Regode, Kremenovići i Banjci.

Redukcija u isporuci vode na vodovodu "Banjica" uvedena je jutros i u banjalučkom naselju Kola - krakovi Šućuri i Mandići, zbog enormno povećane potrošnje usljed visoke temperature vazduha.

Redukcija je uvedena jutros od 9.00 časova do 9.00 časova sutra, kada bi vodu dobila mjesna zajednica Donja Kola i dio mjesne zajednice Rekavice.