Od svega peru ruke

PDP-ovci škrti na riječima o privatnom snimku Begića

  • Извор: АТВ
  • 12.12.2021. 19:12

Privatni snimak Ivana Begića danima je svima glavna tema, njegovim stranačkin kolegama očigledno i teška, pa danas na riječima škrti. Od svega peru ruke i izbjegavaju odgovore. Dok Begića žale i podržavaju svu krivicu na njega i svaljuju. Drasko Stanivuković nije odgovorio da li je na snimku i on, kao što se na onom što je procurilo u javnost i insinuira. Bilo je i nemoguće dobiti odgovor, jer su njegovi savjetnici burno reagovali dok smo samo radili svoj posao. Dozvolili su mu da komentarise Ivana Begica koji se na eksplicitnom snimku vidi, a i tu je stigao šturi odgovor.

"Te stvari su privatna stvar, bilo bi najbolje da su ostale u domenu, svoje mišljenje sam napisao putem društvenih mreža što možete da vidite s jedne strane, a s druge, mislim da nažalost mlad čovjek koji se našao u jednoj izazovnoj situaciji je sve rekao o tome", rekao je Draško Stanivuković, predsjednik GO PDP Banjaluka.

Mnogo više su Stanivuković i ostali u PDP-u imali da kažu kada su na račun nečije intime prije par mjeseci prikupljali političke poene. Svi se sada pitaju kako je ovaj snimak dospio u javnost, logična pretpostavka je da je snimak pustio neko od najbližih Begićevih ljudi. Tu pretpostavku prvi čovjek PDP ne dovodi u razmatranje. Branislav Borenović priznaje da za istragu unutar stranke nije spreman.

"Vi odbacujete mogućnost da je neko iz vaših redova? Ma gledajte molim Vas mi smo suviše ozbiljna stranka mi pričamo o razvoju Republike Srpske o obnovi Republike Srpske i ne bavimo se privatnim životom bilo koga", rekao je Branislav Borenović, predsjednik PDP-a.

Sve glasnije su priče da je Begićeva intima posljedica unutarstranačkog rata u Banjaluci, no rukovodstvo se tim kaže ne bavi pa su došli posložiti svoje trebinjske redove. SNSD je juče najoštrije osudio prljavu političku kampanju koja se vodi preko intime učesnika u političkom procesu i pozvao PDP da aferu "snimak" ne pripisuju drugim političkim partijama. Porno snimak mladog PDPovca sa drugim muškarcem u javnost je izašao prije dva dana.

Тагови:
  • 07:00 Емисија: АТВ јутро

    Сваког радног дана од 6 часова и 55 минута и викендом од 8 часова и 30 минута очекују вас актуелне теме, најновије информације и занимљивости.

  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.