Od svega peru ruke

PDP-ovci škrti na riječima o privatnom snimku Begića

  • Izvor: ATV
  • 12.12.2021.19:12

Privatni snimak Ivana Begića danima je svima glavna tema, njegovim stranačkin kolegama očigledno i teška, pa danas na riječima škrti. Od svega peru ruke i izbjegavaju odgovore. Dok Begića žale i podržavaju svu krivicu na njega i svaljuju. Drasko Stanivuković nije odgovorio da li je na snimku i on, kao što se na onom što je procurilo u javnost i insinuira. Bilo je i nemoguće dobiti odgovor, jer su njegovi savjetnici burno reagovali dok smo samo radili svoj posao. Dozvolili su mu da komentarise Ivana Begica koji se na eksplicitnom snimku vidi, a i tu je stigao šturi odgovor.

"Te stvari su privatna stvar, bilo bi najbolje da su ostale u domenu, svoje mišljenje sam napisao putem društvenih mreža što možete da vidite s jedne strane, a s druge, mislim da nažalost mlad čovjek koji se našao u jednoj izazovnoj situaciji je sve rekao o tome", rekao je Draško Stanivuković, predsjednik GO PDP Banjaluka.

Mnogo više su Stanivuković i ostali u PDP-u imali da kažu kada su na račun nečije intime prije par mjeseci prikupljali političke poene. Svi se sada pitaju kako je ovaj snimak dospio u javnost, logična pretpostavka je da je snimak pustio neko od najbližih Begićevih ljudi. Tu pretpostavku prvi čovjek PDP ne dovodi u razmatranje. Branislav Borenović priznaje da za istragu unutar stranke nije spreman.

"Vi odbacujete mogućnost da je neko iz vaših redova? Ma gledajte molim Vas mi smo suviše ozbiljna stranka mi pričamo o razvoju Republike Srpske o obnovi Republike Srpske i ne bavimo se privatnim životom bilo koga", rekao je Branislav Borenović, predsjednik PDP-a.

Sve glasnije su priče da je Begićeva intima posljedica unutarstranačkog rata u Banjaluci, no rukovodstvo se tim kaže ne bavi pa su došli posložiti svoje trebinjske redove. SNSD je juče najoštrije osudio prljavu političku kampanju koja se vodi preko intime učesnika u političkom procesu i pozvao PDP da aferu "snimak" ne pripisuju drugim političkim partijama. Porno snimak mladog PDPovca sa drugim muškarcem u javnost je izašao prije dva dana.

Tagovi: