Велика радост

Породица Добраш из Бањалуке добила нову кућу

  • Извор: АТВ
  • 05.01.2024. 19:30

Умјесто у трошној, неусловној, малој кући породица Добраш из Рамића код Бањалуке, Божић и празнике дочекаће и прославити у новој кући.

Свему се највише радује најмлађи члан Славиша.

"Захвалио бих се свима, предсједници, Центру за социјални рад и свим донаторима што су омогућили да има Славиша и ја, моја породица да имамо условнији живот", каже Драгомир Добраш.

"Сад кад видим да је он (Славиша) задовољан и весео и ја сам".

Хвала свима који су помогли да добијемо нови кров над главом, кажу Добраши. Цијелу причу је покренуо Центар за социјални рад како би Славиша имао услове да остане у својој породици.

Допринос је дала и Жељка Цвијановић, српски члан Предсједништва БиХ. Посјетила је Добраше како би из прве руке чула утиске.

"Оно што је најважније да остану сви заједно на окупу, да  дијете остане у оквиру породице да има адекватне услове. Сад смо се увјерили да је то тако. А наравно била је и намјера да се све то деси прије Божића, тако да смо на неки начин увеличали све", говори српски члан Предсједништва.

У Центру за социјални рад Бања Лука посебно су захвални српском члану Предсједништва БиХ. Прихватила је њихову иницијативу па је све лакше и брже ишло.

"Ево дочекујемо Божић и ови људи ће бити у својој новој кући и моћи ће да уживају њих троје заједно. Ово је једна дивна и складна породица, труде се једни око других , али ето нисмо имали неких могућности како би били збринути", истиче Ирена Јолџић, директор Центра за социјални рад Бањалука.

Добри људи, грађевинска фирма, запослени у Центру за социјални рад, дали су свој мали допринос да Добраши добију нову кућу. Задовољство је још веће, кажу у глас, што се све успјешно завршило прије Божића. 

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 20:30 На ивици терена

    На ивици терена

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм