Велика радост

Породица Добраш из Бањалуке добила нову кућу

  • Извор: АТВ
  • 05.01.2024. 19:30

Умјесто у трошној, неусловној, малој кући породица Добраш из Рамића код Бањалуке, Божић и празнике дочекаће и прославити у новој кући.

Свему се највише радује најмлађи члан Славиша.

"Захвалио бих се свима, предсједници, Центру за социјални рад и свим донаторима што су омогућили да има Славиша и ја, моја породица да имамо условнији живот", каже Драгомир Добраш.

"Сад кад видим да је он (Славиша) задовољан и весео и ја сам".

Хвала свима који су помогли да добијемо нови кров над главом, кажу Добраши. Цијелу причу је покренуо Центар за социјални рад како би Славиша имао услове да остане у својој породици.

Допринос је дала и Жељка Цвијановић, српски члан Предсједништва БиХ. Посјетила је Добраше како би из прве руке чула утиске.

"Оно што је најважније да остану сви заједно на окупу, да  дијете остане у оквиру породице да има адекватне услове. Сад смо се увјерили да је то тако. А наравно била је и намјера да се све то деси прије Божића, тако да смо на неки начин увеличали све", говори српски члан Предсједништва.

У Центру за социјални рад Бања Лука посебно су захвални српском члану Предсједништва БиХ. Прихватила је њихову иницијативу па је све лакше и брже ишло.

"Ево дочекујемо Божић и ови људи ће бити у својој новој кући и моћи ће да уживају њих троје заједно. Ово је једна дивна и складна породица, труде се једни око других , али ето нисмо имали неких могућности како би били збринути", истиче Ирена Јолџић, директор Центра за социјални рад Бањалука.

Добри људи, грађевинска фирма, запослени у Центру за социјални рад, дали су свој мали допринос да Добраши добију нову кућу. Задовољство је још веће, кажу у глас, што се све успјешно завршило прије Божића. 

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: