I nedjeljom do 22 časa

Predloženo duže radno vrijeme trgovačkih centara u Banjaluci

  • 05.04.2019. 13:24

Načelnik Odjeljenja za privredu grada Banjaluka Radenko Komljenović izjavio je danas da je gradskoj Skupštini upućen prijedlog odluke o promjeni radnog vremena u trgovačkim centrima kojim je predviđeno da nedjeljom mogu raditi do 22.00 časa.

Komljenović je rekao da će odbornici o ovom prijedlogu raspravljati u ponedjeljak, 8. aprila, te da očekuje da odluka bude prihvaćena, jer se Banjaluka, usvajanjem Strategije razvoja, opredijelila da se razvija kao regionalni i turistički centar. 

"Trgovački centri su dobra prilika za privlačenje stanovnika koji žive van našeg grada, a koji bi mogli da posjete i kulturne znamenitosti i ugostiteljske objekte", istakao je Komljenović. 

On je podsjetio da je dosadašnjom odlukom bilo predviđeno da trgovački centri nedjeljom mogu da rade do 16.00 časova, dok, kako je naveo, u ostalim gradovima u okruženju rade do 21.00 ili 22.00 časa. 

Komljenović je napomenuo da odnos prema zaposlenima u ovim centrima mora biti u skladu sa Zakonom o radu. 

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм