Nije se pojavila

Predsjedništvo PDP-a zasijedalo bez Trivićke

  • Извор: АТВ
  • 23.12.2022. 19:19

Gdje dođe Draško Stanivuković, Jelena Trivić ne dođe i obrnuto. Tako je bilo i juče u stranačkim prostorijama. Održana je Sjednica Predsjedništva, ali bez Jelene Trivić. Kako ATV nezvanično saznaje, Trivićka nije došla da bi iz stranke bila što prije isključena. Naši izvori tvrde da ona nema više ambicije da bude predsjednik PDP-a, a i da se kandiduje, kažu, nema šanse da prođe. Draško Stanivuković i danas pokušava da nađe opravdanje što se sa Trivićkom ne pojavljuje na istim sastancima. Bila je kaže na Kolegijumu, ali tada nije bilo njega.

"Postoje opravdani razlozi. Od 28 sjednica i ja nisam bio na sedam, osam. Ne bih pravio nikakvu priču od toga. Sa moje strane apsolutno je sve stabilno. Nastavljamo s daljim aktivnostima. Ja pozivam naravno svakog od nas ko pripada PDP-u i naših građana, ko vjeruje da su moguće istinske promjene da bude dio nas, pridruži nam se i budemo u tom kapacitetu", kaže Draško Stanivuković, predsjednik Gradskog odbora PDP-a Banjalukla.

Ništa u tome sporno nije ni Igoru Crnatku. Kaže da je to samo nama zanimljivo.

Sudeći po komentarima to nije samo naš doživljaj i nije samo nama zanimljiv. Lidera PDP-a mnogi su na društvenim mrežam pitali „da ne fali neko?“.

Zašto nije došla na Predsjedništvo Jelena Trivić nije pojasnila. Na naše pozive nije odgovarala.