Blam odbornika PDP-a

Propisno se obrukao – Grmuša pokušao ispasti pametan, pa pokazao elementarno neznanje

  • Извор: АТВ
  • 12.02.2022. 19:35

Odbornik PDP-a u Skupštini grada Banjaluka Milko Grmuša propisno se obrukao pokazavši elementarno neznanje, a sve u korist jeftinih političkih poena po narudžbi njegovih političkih šefova.

Naime, Grmuša je, putem društvene mreže Fejsbuk, objavio fotografiju iz banjalučkog gradskog prevoza, a na kojoj se ispod jednog sjedišta u autobusu nalazi bijela vreća.

Ne istraživši i ne ispitavši o čemu je riječ, Grmuša je brže bolje „ščepao“ pomenutu fotografiju i iskoristio je u svrhu manipulacije, laži i obmanjivanja građanja, te je tako pokazao da ne zna, da je u zimskom periodu vreća pijeska obavezna u autobusima.

On je uz opis iste napisao: „Čovjek kaže da ova vreća u autobusu nije zaboravljena, već je riječ o vreći sa pijeskom koja mijenja neispravne amortizere“.

Na Grmušinu objavu, ubrzo je stigao odgovor Dejana Mijića, direktora „Autoprevoza“, koji je demantovao lažne navode odbornika PDP-a:

„Odobrniče zvanično Vam odgovaram kao direktor preduzeća koje je vlasnik tog autobusa, iako ste kao odbornik mogli da zatražite zvanično objašnjenje, a ne preko društvenih mreža. Ali jasno mi je da Vi morate da se borite za glasove i da objavljujete određene tekstove po nalogu naručilaca, pa evo i da Vam objasnim takođe na mrežama. Poštovani odborniče, da ste se potrudili bar deseti dio vremena koliko ste izgubili vremena da objavite ovo što se objavili bilo bi Vam jasno da je vreća s pijeskom obavezna oprema u autobusima Gradskog prevoza, a ne ta glupost koju ste napisali. Iz ovoga je jasno da smo skupljate glasove, a da se u životu niste vozili Gradskim autobusom“, naveo je Mijić.

Тагови:
  • 22:05 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:20 Серија: Ел Чапо (16+)

    ''Серија: Ел Чапо (16+)

  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.

  • 23:45 Ноћни програм

    Ноћни програм