"Загосподарили" једним паркингом

Пси луталице изгризли блатобран на аутомобилу у Бањалуци

  • 21.10.2023. 13:19

У посљедњих мјесец дана, један бањалучки паркинг постао је дом за шест до седам паса луталица, што је изазвало озбиљну забринутост међу грађанима.

Према изјавама једне узнемирене Бањалучанке, ови пси луталице нападају све што им се нађе на путу, укључујући и њу. 

Док је излазила из свог возила, примјетила је како се пси приближавају све брже, што је приморало да се брзо врати у аутомобил како би избјегла непријатан сусрет. У том тренутку, пси су напали њен аутомобил, гризући блатобран код задње десне гуме, пише Бањалучке приче.

Срећом, овај инцидент није резултирао физичким повредама престрављене суграђанке, иако је причињена материјална штета на њеном аутомобилу.

Пратите нас и путем Вибера

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:20 Серија: Љубавни залогаји (12+) (Р)

    Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    ' '''Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 20:30 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ' ''Серија: Од јутра до сутра (12+)