Banjaluka

Sanacija liftova u stambenim zgradama

  • 29.04.2019. 10:49

U toku je sanacija liftova u tri stambene zgrade na Bulevaru i Boriku, u okviru zajedničkog projekta Gradske uprave i zajednica etažnih vlasnika.

Radovi, u vrijednosti od oko 80.000 KM, izvode se u stambenim zgradama na Bulevaru cara Dušana na brojevima 13 i 15 i Beogradskoj br. 15, a sve ZEV-a su izabrane putem javnog konkursa.

Stanari u zgradama na Bulevaru učestvovali su u projektu sa 35 odsto potrebnih sredstva, a u Beogradskoj ulici sa 40 odsto. Preostala sredstva obezbjeđena su iz gradskog budžeta.

Iz Odjeljenja za komunalne poslove su naveli da bi već krajem maja liftovi trebalo da budu pušteni u rad. Izvođač radova je preduzeće „Tri best“ iz Banje Luke.

Sanacija fasada

Uz liftove, Grad zajedno sa stanarima učestvuje i u sufinansiranju sanacije fasada. Ovogodišnji poziv za izbor zajednica etažnih vlasnika okončan je 12. aprila. Na konkurs su se prijavila 23 ZEV-a, a komisija bi trebalo da završi izbor i objavi rezultate za desetak dana.
 

Тагови:
  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:20 Серија: Љубавни залогаји (12+) (Р)

    Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    ' '''Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 20:30 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ' ''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.