Jednokratna pomoć

SNSD Banjaluka: Penzioneri dobijaju zasluženu podršku

 • Izvor: ATV
 • 23.01.2023.21:05

Gradski odbor SNSD Banjaluka saopštio je večeras da će banjalučki penzioneri konačno dobiti zasluženu jednokratnu pomoć koja im je obećana a čiju isplatu je gradonaćelnik Draško Stanivuković pokušavao da izbjegne.

"Konačno će naši penzioneri dobiti jednokratnu novčanu pomoć za koju smo se izborili. Više od godinu dana gradonačelnik je pokušavao da izbjegne isplatu na kojoj smo konstantno insistirali. Očigledno je shvatio da su politike SNSD-a jedini pravi put za bolji život građana. Idemo dalje”, poručili su iz banjalučkog SNSD-a

Podsjetimo da je predsjednik banjalučkog Udruženja penzionera Zoran Uletilović rekao da će se sutra znati konačan stav o načinu isplate jednokratne novčane pomoći od 100 KM penzionerima.

On je ovo kazao nakon sastanka sa gradonačelnikom Banjaluke Draškom Stanivukovićem, potpredsjednikom Skupštine grada Sašom Čudićem, direktorom Fonda PIO Republike Srpske Mladenom Milićem, te predsjednicima Republičkog udruženja i Skupštine penzionera Ratkom Trifunovićem i Slobodanom Brdarom. Više o tome čitajte OVDJE.

Saga oko isplate jednokratne pomoći penzionerima traje više od godinu dana. Tokom ovog mjeseca je bilo govore da se penzionerima ispalti po 100 KM na račun Elektroprivrede, kao avans za plaćanje računa za struja. Međutim, penzioneri žele novac direktno na svojim računima.

 • 16:50 Centar dana

  Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

 • 18:20 Serija: Slatke muke

  "Slatke muke' srpski sitkom u režiji Marka Manojlovića, prati poznatu ličnost Andriju Miloševića, kojeg i igra Andrija Milošević, a koji se suočava sa svakodnevnim problemima, zajedno sa svojom porodicom i prijateljima prolazeći kroz urnebesne situacije.

 • 18:55 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 19:00 ATV Vijesti

  Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

 • 19:40 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 19:42 Sport

  Pregled najvažnijih dnevnih sportskih dešavanja i informacija iz zemlje, regiona i svijeta.