Дарко Милошевић

СПС захтијева равномјеран развој Бањалуке

  • 07.12.2023. 08:40

На наредној сједници Скупштине града Бањалука одборници ће разматрати Приједлог Буџета за 2024. годину, а из Социјалистичке партије Српске саопштено је да ће одборници ове партије подржати буџет ако њихови захтјеви, поднесени у циљу равномјерног развоја града, буду усвојени.

“СПС се залаже за равномјеран и континуиран развој цијеле Бањалуке, што подразумијева инвестирање у сваку мјесну заједницу, независно од тога да ли је ријеч о центру града или селу. У складу са наведеним, клуб одборника СПС-а сматра да буџет за наредну годину треба да задовољи потребе свих грађана, те позивамо градоначелника и скупштинску већину да покажу разумијевање за наше захтјеве, који су у интересу грађана”, рекао је данас Дарко Милошевић, одборник СПС-а.

Након обављених консултација са грађанима, привредницима и правним лицима, одборници СПС-а упутили су захтјев градоначелнику којим траже издвајање средстава за реконструкцију и изградњу улица у Пријечанима, Куљанима, те наставак изградње Суботичке улице.

СПС инсистира и на издвајању финансијске помоћи за ЖКК “Орлови”, ФК “Будућност”, кик бокс клуб “Свети Георгије”, карате клуб “Центар”, затим за удружења грађана “Искра”, “CPossible””, “Лендрин млин”. 

У захтјеву СПС-а посебно истичу потребу за изградњом најмање једног вртића у 2024. години и основне школе у насељу Паприковац.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:30 Ноћни програм

    Ноћни програм