Stanivuković ne priznaje odluke Ministarstva, donosi nove ponovo kršeći zakon

  • 12.03.2021. 16:30

Iako je Ministarstvo za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju Republike Srpske poništilo rješenje Urbanističko-građevinske inspekcije Grada Banjaluka kojim se naređuje rušenje terase restorana "Kajak" i postupak vratilo prvostepenom organu, Stanivuković ponovo ne priznaje odluku Ministarstva.

Stanivuković je donio novu odluku o pokretanju javnih nabavki za "Izvođenje radova na rušenju i uklanjanju bespravno sagrađenih objekata i vanredne intervencije inspekcije", koja ni manje ni više, nije validna.

Javna nabavka, nema niti broja protokola niti datuma, ali sadrži vrijednost javne nabavke u iznosu od 25.000 KM.

Takođe, nije poznato ko je procijenio da će navedena nabavka koštati 25.000 KM što je dodatno, čini krajnje "sumnjivom".

U planu javnih nabavki Grada za prvi kvartal 2021. godine, koja je u posjedu ATV-a navedena javna nabavka nigdje nije naznačena.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    ' '''Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 20:30 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ' ''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:00 Серија: Насљедници (12+)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 22:00 Филм:Поново код куће (16+)

    '' Филм:Поново код куће (16+)