Због одржавања уличне трке

Сутра обустава саобраћаја у центру Бањалуке

  • Извор: АТВ
  • 27.01.2024. 20:17

Сутра ће у периоду од 10:30 до 12 часова, бити обустављен саобраћај у Улици краља Петра И Карађорђевића, на дијелу од Алеје Светог Саве до Улице Марије Бурсаћ.

Саобраћај ће бити обустављен због одржавања уличне трке "Трчимо За Српску – Поште Српске" у организацији Атлетског клуба инвалида "Врбас".

За вријеме трајања обуставе саобраћаја на линијама јавног превоза путника које саобраћају Улицом краља Петра И Карађорђевића, дио од Алеје Светог Саве до Булевара цара Душана, биће извршено преусмјеравање аутобуса из смјера сјевера из Улице Краља Петра И Карађорђевића десно улицама Вука Караџића, Ранка Шипке, лијево на транзит (Улица крајишких бригада) до кружног тока, Булевар цара Душана и даље регистрованом трасом.

У супротном смјеру аутобуси саобраћају регистрованом трасом, односно улицама Книнска, Видовданска и даље постојећом трасом.

Како наводе из Од‌јељење за саобраћај и путеве, за вријеме трајања обуставе саобраћаја регулисање и преусмјеравање саобраћаја вршиће се на прописан начин од стране припадника службених лица МУП-а Републике Српске.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 16:10 По свијету са Робертом (Р)

    По свијету са Робертом (Р)

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 17:00 Серија: Вода у праху (12+) (Р)

    ''Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:20 Серија: Љубавни залогаји (12+) (Р)

    Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.