"Građanska patrola"

Ukrali vrtešku sa dječijeg igrališta

 • 09.06.2019.13:06

Putem aplikacije "Građanska patrola" sugrađani su proteklih dana u najvećoj mjeri prijavljivali kvarove na javnoj rasvjeti.

Na dječijem igralištu u Parku Mladen Stojanović prijavljeno je da ne radi reflektor, i odmah po prijavi, izdat je nalog da se taj reflektor popravi. Takođe, prijavljeno je da ne radi dio rasvjete u Subotičkoj ulici i u Ulici Petra Velikog u Česmi. Iz nadležnog Odjeljenja za komunalne poslove saopštavaju da su, na osnovu prijava, izdati nalozi za popravak kvarova.

Nepropisno ostavljene kontejnere građani su prijavili u Novoj varoši, Starčevici i Laušu, a nadležno odjeljenje je izdalo nalog "Čistoći" da kontejnere izmjesti na propisanu lokaciju.

Na Petrićevcu je prijavljeno oštećenje komunalne opreme na autobuskom stajalištu, a stajalište biti sanirano po izboru najpovoljnijeg ponuđača za nabavku komunalne opreme.

U Rosuljama je prijavljena i krađa vrteške sa dječijeg igrališta, pa Gradska uprava i ovaj put apeluje na sugrađane da čuvaju komunalnu opremu i da eventualne nepravilnosti prijave Komunalnoj policiji ili Odjeljenju za komunalne poslove, a, u slučaju potrebe, i Policijskoj upravi.

 

 • 16:30 Vijesti u 16:30

  Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

 • 16:50 Centar dana

  Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

 • 18:20 Narod priča

  Putujemo našom zemljom, obilazimo naša ognjišta koja čuvaju priče o našim djedovima i pradjedovima. Tražimo lica, ljude one neobično obične ljudske priče.

 • 18:55 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 19:00 ATV Vijesti

  Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

 • 19:40 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.