Odbornik u Skupštini Grada

Velibor Stanić novi - stari predsjednik Gradskog odbora Socijalističke partije u Banjaluci

  • Izvor: ATV
  • 01.12.2021.21:24

Na večerašnjoj sjednici Gradskog odbora Socijalističke partije Banjaluka za novog - starog predsjednika Odbora izabran je Velibor Stanić.

Velibor Stanić je inženjer šumarstva, član Glavnog odbora Socijalističke partije, direktor Šumskog gazdinstva u Banjoj Luci i odbornik u Skupštini Grada Banja Luka. 

Stanić se u obraćanju nakon izbora zahvalio na ukazanom povjerenju i podršci, te obećao još bolje rezultate banjalučkih socijalista u periodu koji dolazi, naglasivši značaj i opredjeljenje socijalista za realizaciju razvojnih politika u gradu Banjoj Luci. 

"Naš cilj je razvoj Banje Luke i Republike Srpske. U tom cilju moramo biti jedinstveni, konkretni i sa kvalitetnim prijedlozima i rješenjima. Socijalistička partija je uvijek bila među prvima koja je imala odgovore na sva društvena pitanja i probleme i zato je dobro što smo večeras na vrijeme i među prvima konstituisali svoj Gradski odbor i na taj način završili unutarpartijske izbore. Predstoji nam period daljeg rada i aktivnosti u cilju razvoja našeg grada i kvalitete života Banjalučana", poručio je Stanić.

Gradski odbor socijalista Banje Luke broji 50 članova, izabranih prema gradskim oblastima.