Direktna opstrukcija

Veterani ogorčeni: Stanivuković i Šukalova na sve načine sprečavaju održavanje koncerta

  • Извор: БањалучкеПриче.нет
  • 14.07.2023. 15:03

Gradonačelnik Draško Stanivuković i njegova najbliža saradnica Milada Šukalo na sve načine pokušali su da spriječe održavanje koncerta Baje Malog Knindže na Trgu Krajine u nedjelju 16. jula. pod nazivom “Živjeće Srpska svoja na svome” koji organizuju Veterani Republike Srpske.

Kako saznaje portal Banjalučke priče, Veterani Republike Srpske su na vrijeme podnijeli zahtjev za održavanje gore pomenutog koncerta i priložili svu neophodnu dokumentaciju nadležnom odsjeku u Gradskoj upravi. 

Gordana Krunić, novopečeni član PDP-a i šef Odsjeka za poslovne komunalne naknade, pravne i stručne poslove grada Banjaluka po nalogu gradonačelnikove savjetnice Milade Šukalo im je kazala da je Turistička organizacija grada Banjaluka prije mjesec dana dobila dozvolu da na isti dan na Trgu Krajine održi koncert, a što se ispostavilo kao neistina.

Redakcija portala Banjalučke priče je kontaktirala Turističku organizaciju iz koje su nam kazali da nisu podnijeli zahtjev za održavanje događaja na Trgu Krajine 16. jula i kako tvrdnje gore pomenute Krunićeve nisu tačne. 

Kako se iz priloženog može vidjeti, u pitanju je direktna opstrukcija od strane gradonačelnika Draška Stanivukovića i njegovih najbližih saradnika. 

Ovaj potez ne čudi s obzirom na Stanivukovićeve srdačne dočeke njemačkog turiste Kristijana Šmita i gradonačelnice Sarajeva Benjamine Karić, kojoj je i poklonio parče zemlje, a koja je zauzvrat srpski narod nazvala "genocidnim". 

Veterani Republike Srpske ogorčeni su činjenicom da bi lakše Bužimska brigada muslimanske vojske dobila odobrenje za održavanje skupa na Trgu Krajine, nego oni koji su pomenuti Trg sopstvenom krvlju oslobodili.

Пратите нас и путем Вибера