Vrbanja: Kanalizacija za više ulica

  • 28.09.2020. 12:13

U naselju Vrbanja, u Đurđevdanskoj ulici, završeni su radovi na izgradnji kanalizacione mreže, a za 15-tak dana na području tog naselja nastavljaju se novi projekti gradnje kanalizacione mreže, ali i izgradnje novog vrtića.

"U Đurđevdanskoj ulici je nekoliko desetina kuća već priključeno na mrežu, a preostali manji dio kanalizacije biće izgrađen kroz veliki projekat "Voda 2"", kazao je gradonačelnik Igor Radojičić prilikom posjete MZ Vrbanja.

On je najavio da će u Vrbanji uskoro početi i izgradnja kanalizacije u ulicama Mis Adeline Irbi i Carigradskoj. Takođe, najavio je i skori početak radova na budućem vrtiću u Vrbanji.

Sredstva za izgradnju kanalizacije u Đurđevdanskoj ulici obezbjedio je Sekretarijat za raseljena lica i migracije Republike Srpske, i to kroz finansiranje projekata infrastrukture u povratničkim kao i naseljima gdje postoje interno raseljena lica.

Prema podacima Savjeta MZ Vrbanja, od 2012. godine do danas, u izgradnju javne infrastrukture na području Vrbanje uloženo je oko 4,7 miliona KM. U tom periodu asfaltirano 27 ulica u naselju, te riješeno vodosnabdijevanje svih domaćinstava.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм