Radovi vrijedni 650 hiljada KM

Zalužani dobijaju novi trotoar

  • 18.09.2018. 10:34

Izgradnja trotoara i biciklističke staze u dužini od jednog kilometra u Ulici put srpskih branilaca u Zalužanima trebalo bi da počne početkom idućeg mjeseca, potvrđeno je u Odjeljenju za saobraćaj i puteve.

Prema projektu, vrijednom oko 650.000 KM, pješačka i biciklistička staza u centralnoj i najfrekventnijoj saobraćajnici u Zalužanima biće sagrađena na dionici od tržnog centra „Hiperkort“ do Grmečke ulice.

Kako su istakli u nadležnom odjeljenju, projekat se realizuje u saradnji sa Jedinicom za koordinaciju poljoprivrednih projekata RS koja je i provodila postupak javne nabavke. Po osnovu te nabavke, za najpovoljnijeg ponuđača izabran je konzorcijum preduzeća „Kozaraputevi“ i „Prijedorputevi“.

Prema planu, trotoar će biti izgrađen uz desnu stranu saobraćajnice u dužini od jednog kilometra, kao i biciklistička staza.

"Pješačka staza biće širine jedan i po metar, biciklistička staza širine jedan metar, a biće izgrađen i pojas zelene površine. Osim toga, u desnoj strani kolovoza, biće urađena oborinska kanalizacija", rekli su iz nadležnog odjeljenja.

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+) (Р)

    ''''''''''Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Наша Српска (Р)

    ''Емисија 'Наша Српска' доносе актуелне теме из привреде, туризма, здравља, културе и спорта из свих крајева наше земље.

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина