Сњежана Новаковић Бурсаћ

"Бећировићу битно да каже да је он предлагач, не хаје за коначан исход"

  • Извор: СРНА
  • 10.10.2023. 19:19

Законима који су усвојени прегласавање српског члана Предсједништва БиХ Жељке Цвијановић биће пресуђено у Парламентарној скупштини БиХ, изјавила је Срни делегат у Клубу Срба Дома народа Парламентарне скупштине Сњежана Новаковић Бурсаћ.

Након што је бошњачки члан Предсједништва БиХ Денис Бећировић рекао да је Предсједништво данас усвојило приједлог закона о транспорту природног гаса, регулатору и унутрашњем тржишту у БиХ, Бурсаћева је истакла да је Бећировићу битно да се каже да је он предлагач, а не хаје много за коначан исход који у случају овог закона на крају неће бити позитиван.

"Бећировић добро зна да је Уставом регулисано питање имовине"

"То је јасно свима, па и самом Бећировићу. То говори о његовој патолошкој амбицији да се политички позиционира као бошњачки лидер, а не о стварној жељи да се одређена област уреди и регулише", рекла је Бурсаћева.

Бећировић је навео да је ово први пут да један, како је рекао, "државни орган власти БиХ" предлаже законско уређење сектора природног гаса БиХ, те да је као предлагач овог закона аргументима доказао да је "међуентитетски транспорт надлежност БиХ". 

Пратите нас и путем Вибера

  • 07:00 Емисија: АТВ јутро

    Сваког радног дана од 6 часова и 55 минута и викендом од 8 часова и 30 минута очекују вас актуелне теме, најновије информације и занимљивости.

  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+) (Р)

    ''''''''''Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.