Gradonačelnik Trebinja

Ćurić: Važna sloga i jedinstvo kako ne bi upravljali nama

  • Извор: СРНА
  • 12.08.2023. 15:56

Gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić izjavio je Srni da je podizanje optužnice Tužilaštva BiH protiv predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika još jedan poruka srpskom narodu da bude složan i jedinstven kako drugi ne bi upravljali njime, već da sam odlučuje o svojoj sudbini.

Ćurić je rekao da ta optužnica nije usmjerena na Dodika, kao ličnost, nego na funkciju predsjednika Republike.

"Ovo je još jedna poruka srpskom narodu da budemo složni i jedinstveni i da podržimo predsjednika Republike Srpske, kome je građani dali povjerenje i od njega očekuju rezultate", istakao je Ćurić.

Ćurić je rekao da ova optužnica predstavlja i poruku srpskom narodu da je na pravom putu i da su napravljeni krupni koraci u Srpskoj, prije svega, u investicijama.


Civilna zaštita pomaže u sanaciji štete od poplava u Sloveniji

Civilna zaštita pomaže u sanaciji štete od poplava u Sloveniji

Gradonačelnik Trebinja je istakao važnost okupaljanja i ujedinjenja svih građana i političkih opcija u Srpskoj.

"To je potrebno da drugi ne bi upravljali nama, nego da sami odlučujemo o svojoj, i sudbini svoje djece, da bi mladi ostali da žive na ovim prostorima", dodao je on.

Tužilaštvo BiH podiglo je juče optužnicu protiv predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika i vršioca dužnosti direktora Službenog glasnika Republike Srpske Miloša Lukića zbog neizvršavanje odluka Kristijana Šmita.

Optužnica je proslijeđena na potvrđivanje Sudu BiH.

Пратите нас и путем Вибера

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм