Предсједник Српске

Додик: Конаковић опет лупета глупости

  • Извор: АТВ
  • 29.04.2024. 12:40

Конаковић опет лупета глупости. Ништа он не може покренути у име БиХ, јер он није БиХ и не представља је ако за то нема усаглашен став Предсједништва БиХ. Нe може тражити ни тужбу ни било какву одштету.

Поручио је ово предсједник Републике Српске Милорад Додик, реагујући на увреде које које је Елмедин Конаковић изнио на рачун предсједника Србије Александра Вучића и најаве да ће тражити ратну одштету од Србије.

"Када говори о Александру Вучићу, Конакoвић би требало да покаже основну пристојност и да му се обраћа с поштовањем, јер увредама упућеним Вучићу Конаковић вријеђа Србију и све њене грађане. Он је јефтини популиста, недовршени и недорасли политичар и не може да држи лекције никоме, а поготово великом државнику и политичару попут предсједника Србије", истакао је Додик.


Цвијановић: Омиљени муџахедински кум Мехмедовић шири мржњу, због таквих као он будућност БиХ крајње неизвјесна

Цвијановић: Омиљени муџахедински кум Мехмедовић шири мржњу, због таквих као он будућност БиХ крајње неизвјесна

Предсједник Српске је нагласио да је Вучић своје пријатељство и подршку свим народима у БиХ показао више пута, а Конаковић и остали бошњачки политичари урадили су све да трајно наруше односе са свим Србима гдје год они живјели. 

"Прича о Сребреници је лаж. Никаквог геноцида није било и то су потврдила најзначајнија имена у истраживању Холокауста. Највећи свјетски стручњаци за Холокауст Ефраим Зуроф, директор Центра 'Симон Визентал', и професор Јехуда Бауер, историчар Холокауста, потврдили су да није било геноцида. То је потврдио и израелски стручњак за истраживање Холокауста Гидеон Грајф, који је јасно рекао да су Срби народ над којим је извршен геноцид", наглашава Додик.

Додаје да смо исто чули и од других свјетских ауторитета из ове области.


Ковачевић: Шириће се списак оних који су сломили зубе о Српску и Додика

Ковачевић: Шириће се списак оних који су сломили зубе о Српску и Додика

"Потврдио је то и угледни јерменски књижевник и професор Бабкен Симоњан из Јеревана. То за босанске муслимане ништа не значи, јер не желе да чују. Јасне су намјере које стоје иза резолуције и шта муслимани покушавају да ураде. Сви то виде. Иза свега стоји њихова мржња према Србији и српском народу и зато је и одгођено гласање о резолуцији. Схватили су да након ње неће бити ни БиХ", закључио је предсједник Српске.

Пратите нас и путем Вибера

  • 19:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 20:00 Имате ријеч са Милијаном Кос

    ''Ко? Шта? Када? Гдје? Зашто? Како? И ту се питања не заустављају - отворено и одважно.

  • 20:45 Серија: Од јутра до сутра

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:30 Серија: Ко те шиша

    ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 22:05 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:20 Серија: Ел Чапо (16+)

    ''Серија: Ел Чапо (16+)