Предсједник

Додик: Нико у БиХ не зна кога Бећировић представља и коме се обраћа

  • Извор: АТВ
  • 07.03.2024. 13:54

У БиХ не може да прође дан да сав напредак који постигнемо неко не покуша срушити лажима и подвалама. Ако то нису лажљиви амерички амбасадор и још лажнији Шмит, ту је (бошњачки члан Предсједништва БиХ Денис) Бећировић Бећировић да ускочи, поручио је предсједник Републике Српске Милорад Додик.

"Нико у БиХ не зна кога и шта тај човјек представља и коме се више обраћа. Можда покушава да импресионира реиса, па ако му одобри ставове, може да настави са својим глупостима. Његова погубљеност и нeсналажење погубни су за било какав пут БиХ, а погубни су и за Бошњаке“, навео је предсједник Српске Милорад Додик у објави на друштвеној мрежи "Икс“. 

Додик је додао да је једина ствар коју је Бећировић усавршио писање писама и контрирање, "па и самом себи.“

"По начину дјеловања мало подсјећа на опозицију у Српској - никако да се договоре сами са собом, а како би онда са другима“, навео је Додик.

Предсједник Српске је поручио да је европска прича коначна. 

"То смо потврдили сви, али исто тако је и чињеница да у тај процес уносимо и идентитет Републике Српске и да се не одричемо наших националних интереса. Ако су неки у Европи одлучили да се бацају сa моста само зато што то тражи Америка, ми нисмо баш толико луди да радимо против себе. Остајемо опредијељени за заједнички рад и чекамо Европу да потврди подршку заједничком европском путу Републике Српске и Федерације“, закључио је Додик.

Пратите нас и путем Вибера