Premijer FBiH

Dok se u FBiH bore sa požarima, Novalić uživa u pogledu sa Durmitora

 • Izvor: ATV
 • 24.07.2022.21:50

Dok se u FBiH bore sa požarima, premijer ovog entiteta Fadil Novalić se na svom Facebook profilu hvali kako se popeo na Durmitor u Crnoj Gori.

Od premijera se očekuje da pruži podršku građanima i vatrogascima, bar iz kancelarije. Vidjeli smo primjer slovenačkog premijera Roberta Goloba koji je posjetio požarište u svojoj zemlji i vidio kakva je situacija na terenu. Međutim, Novalić je posjetio planinu susjedne Crne Gore, a da li se brine zbog požara u entitetu na čijem je čelu, nije poznato.

"Najbolji pogled je nakon najtežeg uspona", napisao je Novalić na Facebooku uz fotografiju sa Durmitora.

Nije premijer FBIH bio samo na Durmituru, svoje putovanje u Crnu Goru je iskoristio i da se popne na Prokletije.

U međuvremenu, požar na području Čvrsnice u FBIH gasi i Helikopterski servis Republike Srpske, a naši piloti već danima pokazuju nadljudsku sposobnost i profesionalnost na požarištima u Srpskoj i FBiH.

Do sada je u požarima koji su pogodili Hercegovinu izgorjelo više od 150 hektara šume. 

FBiH je i ovu sezonu požara dočekala potpuno nespremna. Od Airtraktora i kanadera o kojima se u svakoj sezoni požara govori ni ove godine nije bilo ništa. Federacija ne posjeduje letjelicu u svome vlasništvu koja bi mogla da učestvuje u saniranju požara.


 • 14:00 Serija: Istine i laži (R)

  Priča prati dvije porodice, Božić i Isidorović, čiji životi i sudbine se prepliću, a cijelu priču nadopunje paleta ineresantnih likova; svi prolaze kroz situacije u kojima se suočavaju sa ljubavlju, onom uzvraćenom i neuzvraćenom, sa izdajom, lažima, intrigama i tajnama.

 • 14:50 Serija: Igra sudbine (R)

  Četvrta sezona svima dobro poznate domaće serije 'Igra sudbine'.

 • 15:40 Serija: Dugo sam te čekao

  Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca koji su neočekivano ušli jedni u druge, Kadir, biznismen koji je za sebe izgradio život daleko od porodice.

 • 16:30 Vijesti u 16:30

  Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

 • 16:50 Centar dana

  Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

 • 18:20 Biznis klub

  ‘Biznis klub’ novim konceptom približiće vam ekonomiju i pružiti vam relevantne aktuelnosti iz oblasti ekonomije i privrede, ispratiti ekonomska kretanja i trendove na globalnom nivou i istražiti njihov uticaj na rast i razvoj ekonomije u Srpskoj.