Premijer FBiH

Dok se u FBiH bore sa požarima, Novalić uživa u pogledu sa Durmitora

  • Извор: АТВ
  • 24.07.2022. 21:50

Dok se u FBiH bore sa požarima, premijer ovog entiteta Fadil Novalić se na svom Facebook profilu hvali kako se popeo na Durmitor u Crnoj Gori.

Od premijera se očekuje da pruži podršku građanima i vatrogascima, bar iz kancelarije. Vidjeli smo primjer slovenačkog premijera Roberta Goloba koji je posjetio požarište u svojoj zemlji i vidio kakva je situacija na terenu. Međutim, Novalić je posjetio planinu susjedne Crne Gore, a da li se brine zbog požara u entitetu na čijem je čelu, nije poznato.

"Najbolji pogled je nakon najtežeg uspona", napisao je Novalić na Facebooku uz fotografiju sa Durmitora.

Nije premijer FBIH bio samo na Durmituru, svoje putovanje u Crnu Goru je iskoristio i da se popne na Prokletije.

U međuvremenu, požar na području Čvrsnice u FBIH gasi i Helikopterski servis Republike Srpske, a naši piloti već danima pokazuju nadljudsku sposobnost i profesionalnost na požarištima u Srpskoj i FBiH.

Do sada je u požarima koji su pogodili Hercegovinu izgorjelo više od 150 hektara šume. 

FBiH je i ovu sezonu požara dočekala potpuno nespremna. Od Airtraktora i kanadera o kojima se u svakoj sezoni požara govori ni ove godine nije bilo ništa. Federacija ne posjeduje letjelicu u svome vlasništvu koja bi mogla da učestvuje u saniranju požara.


Тагови:
  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Бизнис клуб

    'Емисија: Бизнис клуб

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.