Замјеник министра одбране

Гогановић позвао Србе у Оружаним снагама да остану достојанствени: Побуне нису прихватљиве

  • Извор: СРНА
  • 17.01.2024. 22:54

Замјеник министра одбране у Савјету министара БиХ Александар Гогановић позвао је све припаднике Оружаних снага БиХ из реда српског народа да одустану од најављених протеста против министра одбране Зукана Хелеза и да остану достојанствени, професионални и извршавају своје редовне задатке.

Гогановић је нагласио да побуна и протести у Оружаним снагама БиХ за њега нису прихватљиви.

"Хајдемо заједно градити и развијати мултиетничке Оружане снаге БиХ", поручио је Гогановић на "Фејсбуку".

Замјеник министра одбране у Савјету министара Александар Гогановић нападнут је данас у Сарајеву након политичког судског процеса предсједнику Републике Српске Милораду Додику, потврдио је за Срну шеф Кабинета замјеника министра одбране Александар Николић.

Николић је рекао да је министар одбране Зукан Хелез, након најаве подизања кривичне пријаве против замјеника министра одбране због присуствовања обиљежавању Дана Републике, индиректно позвао бошњачки народ на линч Гогановића.

Он је навео да је Гогановић склоњен у службено возило и на тај начин заштићен од линча, додајући да су нападачи све вријеме узвикивали: "Живио бег Хелез, смрт Србину Гогановићу".

Пратите нас и путем Вибера

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Емисија: Ћирилица (Р)

    Провокативна питања и још провокативнији одговори, бујица опречних ставова и речи, теорије и докази, неоткривено – све носи уреднички потпис Марића који на интересантан начин сучељава различита мишљења и огољава стварност.

  • 16:10 По свијету са Робертом (Р)

    По свијету са Робертом (Р)

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 17:00 Серија: Вода у праху (12+) (Р)

    ''Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)