Glumac

Hadžihafizbegović primitivno izvrijeđao Abazovića: Bitango, mrcino, smetljaru

  • Извор: n1info.com
  • 12.07.2022. 20:56

Glumac Emir Hadžihafizbegović na Facebooku je primitivno izvrijeđao crnogorskog premijera Dritana Abazovića, zbog njegove izjave o Srebrenici.

Podsjetimo, Abazović je u ponedjeljak je u Potočarima rekao da "genocid nije počinjen nad Bošnjacima nego nad ljudima i nisu ga počinile vojske nego politike".

"Bitango, nesorto, smetljaru, mrcino i klošaru Dritane Abazoviću. Mali od kužine fašističke politike. Dobro si u Srebrenici smišljeno i namjerno ranio Bošnjake svojim monstruoznim govorom. Gori samo od tebe su oni koji su te pustili da nakon onakve blasfemije i džubraluka od govora nad mezarima počinjenog genocida nad Bošnjacima, dođeš do Srebreničkog kamena bola i tu položiš cvijeće", napisao je Hadžihafizbegović, a prenosi "N1".

Duboko vjeruje, kako je dodao, da će vrlo brzo biti proglašen personom non grata u Bosni i Hercegovini.

"Da Bog da te stigla suza svake srebreničke majke. Ti si zakržljala psihologija i polusvijet kakvi su ti i nalogodavci iz Beograda. Vrati dipolomu sarajevskom Univerzitetu, žoharu mali. I izrode. Odlaziš u istoriju kao ozbiljan š****", napisao je Hadžihafizbegović.

Govor Abazovića izazvao je burne reakcije u dijelu javnosti, ne samo u BiH, već cijelom regionu.

  • 21:45 Серија: Вода у праху (12+)

    ''Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 22:45 Филм: Хазард (16+)

    '' Филм: Хазард (16+)

  • 00:45 Ноћни програм

    Ноћни програм