London

Incko: Što prije formirati organe vlasti

  • 29.11.2018. 22:01

Visoki predstavnik u BiH Valentin Incko izjavio je danas u Londonu da je nakon izbora u BiH potrebno što prije formirati organe vlasti na osnovu dogovora o konkretnim političkim prioritetima koji će uticati na život običnih ljudi.

"Bolje obrazovanje, otvaranje radnih mjesta, ozbiljnija borba protiv korupcije i bolje javne usluge su oblasti gdje ljudi očekuju da vide promjene", rekao je Incko tokom posjete Ministarstvu inostranih poslova Velike Britanije. 

Incko je zahvalio Velikoj Britaniji za stalnu i nepokolebljivu podršku stabilnosti BiH i njenim naporima u oblasti evroatlantskih integracija, saopšteno je iz OHR-a. 

Tokom posjete Ministarstvu inostranih poslova, Incko se sastao sa zamjenikom političkog direktora DŽil Galard, šefom Odjeljenja za zapadni Balkan Andrjuom Pejdžom, kao i sa baronesom Arminkom Helić iz Doma lordova. 

Tokom boravka u Londonu, Incko je održao govor na konferenciji "Umjetnost i pomirenje: Konflikt, kultura i zajednica" na Kraljevom koledžu.

Тагови:
  • 08:30 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 10:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 10:30 Аутошоп магазин

    За љубитеље аутомобилизма, ауто тржишта и најновијих информација о вашем љубимцу.

  • 11:15 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:30 Емисија: Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.