ATV

Без одговора

Исак не зна ништа о ратнохушкачким изјавама, Хелез се не јавља на позиве

 • Извор: АТВ
 • 10.12.2023. 14:57

Федерални министар унутрашњих послова Рамо Исак први пут чује, а министар одбране у Савјету минситара Зукан Хелез, не јавља се на позиве АТВ-а поводом догађаја из Зенице гдје су вјерски службеници позивали стрељачке клубове и ловачка удружења да праве војску.

Исак је на питање да прокоментарише понашање мудериса Незима Халиловића и имама Харуна Хоџића, рекао да није упозната са догађајем те је додао како немају они шта да праве јер БиХ, како каже, има своју војску и полицију.

Вјерски службеници из Зенице позивају на рат: Од стрељана и ловачких друштава правите војску!

Вјерски службеници из Зенице позивају на рат: Од стрељана и ловачких друштава правите војску!

Међутим, БиХ као таква, требао би Исак знати, нема полицију, имају ентитети Република Српска и ФБиХ, чији је и сам министар.

Хелез се на неколико наших позива ипак није јављао.

Иако има, како истиче, „информације о томе да се у Српској праве паравојне формације“, чудно да нема оне, на које вјерски службеници Халиловић и Хоџић, позивају да се праве пред његовим очима, и то у Зеници.

Пратите нас и путем Вибера

 • 15:00 Серија: Истине и лажи (Р)

  Прича прати двије породице, Божић и Исидоровић, чији животи и судбине се преплићу, а цијелу причу надопуње палета инересантних ликова; сви пролазе кроз ситуације у којима се суочавају са љубављу, оном узвраћеном и неузвраћеном, са издајом, лажима, интригама и тајнама.

 • 15:50 Серија: Авионџије (Р)

  Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

 • 16:30 Вијести у 16:30

  Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

 • 16:50 Центар дана

  Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

 • 18:20 Емисије: Народ прича

  Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села.

 • 18:55 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.