Predsjedavajući Predsjedništva BiH

Komšić: Sjednica Predsjedništva o imenovanju čim se ispoštuju procedure

  • 08.08.2019. 13:10

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Željko Komšić potvrdio je Srni da će sjednica Predsjedništva na kojoj bi trebalo da bude imenovan kandidat za predsjedavajućeg Savjeta ministra biti zakazana čim budu ispoštovane sve proceduralne pretpostavke.

Komšić je naveo da neće glasati za kandidata za predsjedavajućeg Savjeta ministara ukoliko nema odluke o upućivanju Godišnjeg nacionalnog programa za Akcioni plan za članstvo NATO-u.

Lideri stranaka pobjednica opštih izbora 2018. godine SNSD-a Milorad Dodik, HDZ-a BiH Dragan Čović i SDA Bakir Izetbegović postigli su u ponedjeljak, 5. avgusta, dogovor o principa za formiranje vlasti prema kojima bi Savjet ministara trebalo da bude formiran u roku od 30 dana.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    ''Колико знате о онима који живе под будним оком јавности?Знате ли о чему маштају, шта су све прошли, у чему уживају, шта раде када су потпуно сами? Које тајне су спремни да открију? Колико су спремни да се оголе?

  • 21:00 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:45 Серија: Ко те шиша (12+)

    'Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:30 Серија: Ел Чапо (16+)

    *Серија: Ел Чапо (16+)

  • 23:30 Серија: Ред Рок

    Серија: Ред Рок