Šef Kluba SNSD u PD PS BiH

Košarac: SNSD nije za ulazak u NATO, ali jeste za saradnju

  • 06.08.2019. 13:02

SNSD nije za integraciju BiH u NATO, ali jeste za saradnju sa NATO-om - izjavio je Staša Košarac, šef Kluba SNSD-a u PD PS BiH.

"SNSD smatra da svi organi koji bi donosili integracione odluke i sarađivali, moraju imati članove SNSD koji ce zastupati interese Republike Srpske", istakao je Košarac.

Na navode predsjednika SDS-a Mirka Šarovića da je potpisivanje sporazuma o formiranju vlasti "kapitulacija", Košarac odgovara - ako želi da govori o kapitulaciji, bolje bi mu bilo da se pogleda u ogledalo.

"Šarović je politička ličnost koja ne može da daje nikome lekcije. Pokušavao je da lobira sa međunarodnom zajednicom i da uruši najstabilniju koaliciju u Republici Srpskoj, ali mu to nije uspjelo", naglasio je Košarac.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм