Замјеник предсједавајуће Савјета министара

Кошарац: То што Шмиту аплаудира половина сарајевског хаустора не значи да има легитимитет

  • Извор: АТВ
  • 05.03.2024. 13:49

О небитности илегалца Шмита: То што његовим будалаштинама аплаудира једна половина неког сарајевског хаустора, не значи да он има легитимитет и право да се мијеша у унутрашња питања у БиХ, поручио је замјеник предсједавајуће Савјета министара БиХ Сташа Кошарац у објави на друштвеној мрежи Инстаграм.

Кошарац је додао да је крајњи домет лажног ауторитета лажног високог представника једна сећија у једној сарајевској махали. 

"Што се тиче Српске, он је змај од папира, а сваком својим изреченом небулозом, доказује једино да га глупост, као глобална појава, није заобишла“, навео је Кошарац.  

Пуцар: Очекујем да ће доћи до спајања поступка против Додика и Лукића

Пуцар: Очекујем да ће доћи до спајања поступка против Додика и Лукића

ОХР дословно нема ништа са европским путем БиХ, додао је Кошарац, а понајмање то има окупатор и фалсификатор Шмит. На путу ка ЕУ, поручује Кошарац, ОХР се помиње искључиво у контексту што хитнијег затварања ове институције.

"Кристијан Шмит је главна препрека и европском путу и свакој перспективи да БиХ постане функционална. Свако рјешење које би евентуално наметнуо удаљило би нас не само од ЕУ, већ додатно погоршало унутрашње односе и у кочници Српску би још више удаљило од БиХ“, навео је Кошарац. 

Вулићева Бербоковој: Надам се да ћете подржати усвајање, а не наметање законских рјешења

Вулићева Бербоковој: Надам се да ћете подржати усвајање, а не наметање законских рјешења

Кошарац је поручио да о томе треба посебно да поведу рачуна бошњачке структуре које благонаклоно и понизно подржавају Шмитово иживљавање над суверенитетом БиХ. 

"Једини могући допринос нелегитимног Шмита стабилизацији прилика у БиХ и ЕУ путу јесте да чим прије спакује кофере и напусти ову земљу, у којој ионако није драг гост. Да не зарађује енормно високу плату, људски бисмо му понудили да сносимо трошкове карте у једном правцу. Овако - ништа. Ништа, јер је он управо то“, закључио је замјеник предсједавајуће Савјета министара БиХ Сташа Кошарац.

Пратите нас и путем Вибера