Сипа није поступала

Мук на обмањивање јавности о наоружавању Срба у Сребренику

  • Извор: СРНА
  • 22.02.2024. 17:18

Агенција за истраге и заштиту БиХ (Сипа) упозната је са аудио-снимком на "Тиктоку" о наводном наоружавању Срба у Сребренику да "крену у напад" због чега су Бошњаци позвани на опрез, али није поступала када је ријеч о томе, речено је Срни у овој Агенцији.

Из Сипе су навели да су провјере спорног снимка вршили полицијски службеници Министарства унутрашњих послова Тузланског кантона.

На упит Срне, из Тужилаштва БиХ су одговорили да није евидентиран предмет који се односи на име Дамир Бегановић, који је према информацијама АТВ, аутор снимка.

АТВ ексклузивно: Ко обмањује јавност причом о наоружавању Срба у Сребренику!?

АТВ ексклузивно: Ко обмањује јавност причом о наоружавању Срба у Сребренику!?

На аудио-снимак објављеном на "Тиктоку" аутор позива Бошњаке на опрез јер је добио "потврђену информацију" да се Срби у Сребренику наоружавају с циљем да "крену у напад" и изазову оружане сукобе

Снимак је подијељен на "Тикток" налогу "Адо_Крајишник" @_адмир_ервина и убрзо је постао виралан, те изазвао узнемиреност грађана.

Истражни органи су, према наводима АТВ-а, утврдили да је снимак потпуно неутемељен и са очигледним циљем изазивање хаоса и међунационалних сукоба у БиХ.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 20:30 На ивици терена

    На ивици терена

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм