Лутрија

Пензионер из Завидовића добио 1,3 милиона КМ, ево шта планира с новцем

  • Извор: н1инфо.ба
  • 12.01.2024. 20:45

Пензионер из Завидовића добитник је 1,3 милиона конвертибилних марака. Како су јавили из Лутрије Босне и Херцеговине, он је у четвртак наплатио свој добитак.

Из Лутрије су још навели да је пензионер “играч класичних игара на срећу”, а највише игра ТВ Бинго и Лото, пише Н1.

До сада је освајао мање добитке у овим играма, а недавно је освојио и 2.000 КМ у игри ЛОТО 6/39.

"На самом почетку разговора, добитник је замолио да остане анониман. Како каже, од 2004. године игра ТВ Бинго и то му представља вид забаве и радо прати уживо извлачење бројева. Никада није куповао више од три бинго листића, тако је било и посљедњи пут када је одиграо Новогодишњи ТВ Бинго", наводе у Лутрији БиХ.

Додају да су се добитник и његов син возали у ауту, зауставили су се поред уплатног мјеста Лутрије БиХ у Завидовићима те је замолио сина да изађе да купи три бинго листића, што је овај и учинио.

Занимљиво, у новогодишњој ноћи пратио је извлачење бројева, али није ”крижао” бројеве на својим бинго листићима.

Тек када је водитељ саопштио да је милионски џекпот погођен у Завидовићима он се, како каже, ”трзнуо” те узео папир и оловку да на комадић папира запише серијски број добитног листића.

Након што је завршено извлачење бројева, наставио је гледати новогодишњи програм, те је отприлике у један сат ујутро узео своје бинго листиће и провјерио серијске бројеве.

Када је видио да се серијски број листића подудара са његовим није могао да вјерује.

Како је рекао Лутрији БиХ, није могао спавати цијелу ноћ јер је размишљао како ће сакрити да је управо он добитник.

Додао је, да је неколико дана након што је сазнао да је освојио милионски добитак прошетао по улицама Завидовића те је у разговорима других људи чуо како влада велика заинтересираност и еуфорија, али и радозналост ко је освојио тај добитак.

На питање Лутрије да ли је узбуђен због огромног добитка, казао је да уопште није узбуђен те да само размишља на који начин да сачува анонимност.

"За добијени новац одлучио је купити два стана у Сарајеву, а остатак новца ће оставити како би му могао уживати у својим пензионерским данима. Дио средстава је планирао подијелити и у добротворне сврхе те помоћи социјално угроженим породицама. На крају је додао да је често знао купити по два бинго листића и онда би својим пријатељима донио листиће и рекао да изаберу један и ако добију да је то њихова нафака", навели су у Лутрији БиХ.

Сретни добитник из Завидовића осталим је играчима поручио да прије свега играју због забаве, али да уз мало среће могу очекивати и неки добитак. Управо је, како је на крају казао, тако урадио и на крају му се исплатило.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 07:00 Емисија: АТВ јутро

    Сваког радног дана од 6 часова и 55 минута и викендом од 8 часова и 30 минута очекују вас актуелне теме, најновије информације и занимљивости.

  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.