Mинистра унутрашњих послова ФБиХ

Исак за Мусино окупљање не зна али да се похвали стајлингом на друштвеним мрежама итекако зна

  • Извор: АТВ
  • 02.02.2024. 15:07

За министра унутрашњих послова ФБиХ Раму Исака, најављено окупљање Санина Мусе бившег припадник одреда "Ел муџахедин" испред Суда БиХ, је неозбиљна ствар.

Исак за АТВ каже да није потребан било какав притисак.

- То су неозбиљне ствари. Судови треба да раде свој посао и није потребно било какво окупљање или било какав притисак. Нема потребе да се било ко окупља и да тај начин покуша да утиче на нешто. Ја такве ствари не подржавам. Нема потребе за контра-протестима. То изазива проблема и то не треба да се дешава – каже Исак.

За позив бившег припадника одреда "Ел муџахедин", Исак каже да није чуо, али није ни видио.

- Нико није поднио захтјев за одржавање скупа. Начин да се неко позива на скуп путем Фејсбука, треба забранити и казнити – додаје Исак.

Занимљиво федерални министар није упратио дешавања на Фејсбуку, имајући у виду да је, ако је судити по похвали на друштвеним мрежама, пола дана провео "са екипом" негдје на путевима БиХ.

О томе свједоче и фотографија са друштвених мрежа, на којој је федерални министар раширио руке и избацио жаргонски речено "латове", док око њега стоје њему блиски сарадници.

У око упада и стајлинг Раме Исака, који неодољиво подсјећа на ликове из серије "Пики блајндерс", који су, крајем 19. вијека, били злочести момци у Бирмингему.


Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 17:00 Серија: Насљедници (12+) (Р)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:20 Серија: Љубавни залогаји (12+) (Р)

    Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.