Drvar

Runić: SNSD će na referendumu odnijeti još jednu pobjedu

  • Извор: СРНА
  • 14.04.2022. 08:58

Politička situacija u Drvaru je komplikovana nakon što je skupštinska većina izglasala opoziv načelniku opštine i zakazala referendum za 8. maj, ali će SNSD tada odnijeti još jednu pobjedu, rekla je Srni predsjednik Opštinskog odbora SNSD-a u Drvaru Dušica Runić.

"Trenutna skupštinska većina u Drvaru je izglasala opoziv načelniku i zakazala referendum. To su oni ljudi koji na krilima kantonalne podrške i naših prirodnih resursa žele da omalovaže i ponize prisustvo Srpske i Srbije u Drvaru, koji samo žele ostvarivati lične interese i kojima smeta SNSD koji je najjača politička partija u BiH", rekla je Runićeva.

U Drvaru je održan sastanak predstavnika opštinskih odbora SNSD-a Drvara, Glamoča i Bosanskog Grahova o aktuelnoj političkoj situaciji u Livanjskom kantonu i referendumu o opozivu načelnika opštine Drvar.

Runićeva je načelnik opštine Drvar, a građani će se 8. maja izjašnjavati o njenom opozivu.

"Pokazaćemo još jednom našu snagu. Ovo je trenutak da pokažemo koliko možemo i koliko smo jaki", rekla je Runićeva.

Načelnici opština Glamoč Nebojša Radivojša i Bosanskog Grahova Uroš Đuran, koji su i predsjednici opštinskih odbora SNSD-a, poručili su da će pružiti podršku Drvaru i Runićevoj za ostvarenje pobjede na referendumu.

Sastanku, koji je održan sinoć, osim Radivojše, Ćurana i Runićeve, prisustvovali su i odbornici SNSD-a u opštinskim vijećima Drvara, Glamoča i Bosanskog Grahova i delegat u Domu naroda Parlamenta FBiH Aleksandar Štrbac.

  • 21:45 Серија: Авионџије (12+)

    Серија: Авионџије (12+)

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:30 Серија: Развратник (16+)

    Серија: Развратник

  • 23:30 Серија: Ред Рок

    Серија: Ред Рок