ATV

11. redovna sjednica

Savjet ministara usvojio odluku o gradnji istočne i južne gasne konekcije

 • 11.05.2023. 13:45

Savjet ministara BiH na današnjoj sjednici usvojio je nekoliko važnih odluka, a između ostalog one koje su usvojene tiču se i Južne i Istočne interkonekcije.

Na 11. redovnoj sjednici Savjeta ministara našlo se 26 tačaka, a ministri su jednoglasno usvojili odluku koja se tiče Nacrta osnova za vođenje pregovora radi zaključivanja Sporazuma između BiH i Hrvatske o izgradnji gasovoda "Južna interkonekcija Bosne i Hercegovine i Republike Hrvatske" na pravcu Zagvozd (Hrvatska) - Posušje (BiH) - Novi Travnik sa odvajanjem za Mostar.

Takođe, na sjednici je usvojen i Nacrt osnova za vođenje pregovora radi zaključivanja Sporazuma između BiH i Srbije o izgradnji gasovoda "Nova istočna interkonekcija Bosne i Hercegovine i Republike Srbije" na pravcu granica Srbija - Bosna i Hercegovina - Bijeljina - Banja Luka - Prijedor - Novi Grad.

Savjet ministara usvojio Nacrt zakona o spoljnim poslovima

Savjet ministara usvojio Nacrt zakona o spoljnim poslovima


Pratite nas i putem Vibera

 • 14:00 Серија: Превртљиво срце (12+)

  Страсна љубавна прича двоје појединаца.

 • 14:50 Серија: Истине и лажи (Р)

  Прича прати двије породице, Божић и Исидоровић, чији животи и судбине се преплићу, а цијелу причу надопуње палета инересантних ликова; сви пролазе кроз ситуације у којима се суочавају са љубављу, оном узвраћеном и неузвраћеном, са издајом, лажима, интригама и тајнама.

 • 15:30 Серија: Авионџије (Р)

  Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

 • 16:30 Вијести у 16:30

  Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

 • 16:50 Центар дана

  Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

 • 18:20 По свијету са Робертом Дацешином

  Путописна авантура са нашим Робертом Дацешином._x000D_