Савјет министара БиХ

СИПА добија телефоне од марку

  • Извор: АТВ
  • 09.11.2023. 14:27

Савјет министара БиХ је на данашњој сједници, на приједлог Министарства финансија и трезора, донио Правилник о допунама Правилника о кориштењу телефона.

„На овај начин се Државној агенцији за истраге и заштиту (СИПА) омогућава набавка мобилних уређаја од оператора за 1 КМ како би се омогућило одређеним радницима приступање јединственој мрежи, која омогућава комуницирање без додатних трошкова, а ради остваривања финансијских уштеда“, саопштено је из Савјета министара.

Из Савјета министара су подсјетили да је ранијим Правилником о кориштењу телефона онемогућена набавка мобилних уређаја у институцијама БиХ, а ограничења су уведена и прописивањем максималних износа у кориштењу телефона, као и сужавањем листе корисника мобилне телефоније.     

Савјет министара затражио информацију о безбједности минералних вода и газираних пића

Савјет министара затражио информацију о безбједности минералних вода и газираних пића


На сједници је донесен Правилник о измјенама и допунама Правилника о условима набавке и начину кориштења службених возила у институцијама БиХ, који је припремило Министарство финансија и трезора БиХ, уз одређене корекције на сједници.

Измјена и допунама је Регулаторном одбору жељезница БиХ одобрена набавка једног возила средње класе умјесто возила ниже класе, како је то било предвиђено ранијим правилником.

Истовремено је Министарству спољне трговине и економских односа утврђено право на кориштење службених возила за специјализоване намјене, за потребе инспектората по узору на друге институције које врше инспекцијски надзор. 

Пратите нас и путем Вибера

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (Р) (12+)

    ''''''''''''Прича прати двије породице, Божић и Исидоровић, чији животи и судбине се преплићу, а цијелу причу надопуње палета инересантних ликова; сви пролазе кроз ситуације у којима се суочавају са љубављу, оном узвраћеном и неузвраћеном, са издајом, лажима, интригама и тајнама.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.