Banjaluka

Stevanović: Nesporna podrška Demosa kandidatima SNSD-a

  • Извор: СРНА
  • 01.06.2022. 15:50

Zamjenik predsjednika Demosa Spomenka Stevanović izjavila je da je nesporna podrška ove stranke kandidatima SNSD-a na predstojećim izborima za srpskog člana Predsjedništva BiH i predsjednika Republike Srpske.

Nakon sjednice Predsjedništva Demosa u Banjaluci, Stevanovićeva je rekla novinarima da je na narednom sastanku vladajuće koalicije ostalo da se riješi tehničko pitanje - da li će članice koalicije potpisivati pojedinačne sporazume o podršci kandidatima ili će koalicija imati zajedničke kandidate za srpskog člana Predsjedništva BiH i predsjednika Republike Srpske.

Ona je rekla da je izborni program Demosa fokusiran na zaštitu i jačanje statusa Republike Srpske, te povećanje privrednih aktivnosti i demografsku politiku Republike.

Generalni sekretar Demosa Boran Bosančić rekao je da Demos očekuje da će na predstojećim izborima da na nivou Republike Srpske osvojiti 45.000 glasova ili šest mandata u parlamentu Republike Srpske, te jedan mandat u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH.

On je rekao da je Demos predao prijavu za učešće na opštim izborima ove godine, ističući da će ova stranka učestvovati na izborima za Narodnu skupštinu Republike Srpske u svih devet izbornih jedinica, te za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH.

  • 07:00 Свет пољопривреде (Р)

    Пољопривредна емисија дугогодишње традиције доноси провјерене информације знања и искуства која интересују сваког пољопривредника.

  • 08:00 Емисија: Аграр

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 08:30 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 10:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:00 Кето кухињица

    Ужине или комплетни оборци прилагођени кето исхрани са ниским удјелом угљених хидрата.

  • 11:15 Телетрговина

    Телетрговина