Predsjedavajući Savjeta ministara

Tegeltija: Vrlo dobri i stabilni bilateralni odnosi

  • 20.05.2021. 16:15

Predsjedavajući Savjeta ministara Zoran Tegeltija danas je u razgovoru sa ambasadorom Turske Sadikom Baburom Girginom izrazio zadovoljstvo dinamikom i razvojem odnosa sa Turskom sa kojom BiH ima najviše zaključenih i ratifikovanih ugovora.

Tegeltija, koji je turskog ambasadora primio u nastupnu posjetu, je rekao da nema otvorenih pitanja između dvije zemlje, te pozdravio veoma dobre i stabilne političke odnose i bilateralnu saradnju.

Posebno je zahvalio Turskoj za angažman u realizaciji projekta povezivanja Sarajeva i Beograda modernom putnom komunikacijom.

Tegeltija je upoznao sagovornika i sa trenutnom političkom i ekonomskom situacijom u BiH, a naglasio je da dobru ekonomsku saradnju treba dalje razvijati i nastaviti povezivati poslovne ljude dvije zemlje.

On je ukazao na pogodnosti investiranja u infrastrukturu, poljoprivredu, energetiku, turizam, obrazovanje i zdravstvo BiH.

Sagovornici su razmijenili mišljenje i o drugim aktuelnim temama, a predsjedavajući Savjeta ministara je ovom prilikom ambasadoru Turske poželio dobrodošlicu u BiH i uspjeh u nastupajućem mandatu.

Тагови:
  • 07:00 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р) (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (Р) (12+)

    ''''''''''''Прича прати двије породице, Божић и Исидоровић, чији животи и судбине се преплићу, а цијелу причу надопуње палета инересантних ликова; сви пролазе кроз ситуације у којима се суочавају са љубављу, оном узвраћеном и неузвраћеном, са издајом, лажима, интригама и тајнама.