Pelagićevo

Tešić: Srpska pod strašnim napadom, podrška predsjedniku!

  • Извор: СРНА
  • 12.08.2023. 15:28

Načelnik opštine Pelagićevo Slavko Tešić istakao je da nimalo ne čudi najnoviji potez Tužilaštva BiH i podizanje optužnica pod budnim okom i dirigentskom palicom atlantističkih gospodara, od "dobro" uštimovanog orkestra političkog Sarajeva, čija se škripa neprijateljstva upućuje prema svemu što je srpsko.

"Okupatori ponovo dokazuju da suštinski ne razumiju karakter srpskog čovjeka. Pokazuju svu inbecilnost i političku naivnost kada metodama, koje neodoljivo podsjećaju na kolonijalnu okupaciju Austro-ugarske, pokušavaju da srpski element, kako u BiH tako i na cijelom Balkanu, svedu na minimum", rekao je Tešić.

On je naglasio u izjavi za Srnu da duboko vjeruje da će njihovi postupci samo "zgusnuti" srpske redove i da će se, kao mnogo puta do sada, stvoriti jedinstvo srpskog društva.


Košarac: U jednu rečenicu stale sve lekcije o patriotizmu

Košarac: U jednu rečenicu stale sve lekcije o patriotizmu

"Nemojmo se zavaravati. Ovaj potez Tužilaštva nije usmjeren protiv Milorada Dodika. On je usmjeren protiv Srpske i srpstva uopšte! Zaista mislim da ćemo svi dokazati političku zrelost, te da ćemo ljubav u milo nam srpstvo konkretizovati kroz jedinstven stav lišen međusobnih borbi. Sada, stvarno nije vrijeme za to!", poručio je Tešić.

On je ukazao da je Republika Srpska pod strašnim napadom, vjerovatno najgorim i najintezivnijim u posljednjoj deceniji, i baš zato: Podrška predsjedniku!

Пратите нас и путем Вибера

  • 12:15 Инстаграм, живот под филтером, документарни програм

    '' 'Инстаграм, живот под филтером, документарни програм

  • 13:10 Емисија: Досије (Р)

    Емисија која је дуги низ година дио нашег програма, 'Досије', расвијетљава догађаје у које мало ко смије да завири, проговора о актуелним темама о којима се ћути, распакује чињенице случајева злочина, криминала и корупције.

  • 13:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Филм: Живи били, па видјели (Р) (12+)

    'Филм: Живи били, па видјели (Р) (12+)